Evaluare psihologica

Accesand serviciile cabinetului de psihologie, in cadrul terapiei puteti beneficia si de evaluari efectuate cu teste licentiate, utilizate atat in Uniunea Europeana, cat si in SUA.

Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2

mmpi2

Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2 este cel mai cunoscut și utilizat instrument de diagnoză și evaluare a personalității și psihopatologiei adulților în mediul clinic sau în cercetare. Prin intermediul celor 567 de itemi acesta furnizează o imagine fin detaliată asupra patternurilor majore legate de tulburările psihologice și de personalitate, al persoanelor cu vârsta peste 18 ani. În funcție de persoana implicata, completarea sa durează de la 60 la 90 de minute. MMPI-2 include peste 120 de scale specifice, incluzând aici și scale destinate surprinderii obiective a validității profilului.

Millon Clinical Multiaxial Inventory-III (MCMI-III

testmcmi

Millon Clinical Multiaxial Inventory-III (MCMI-III) este un instrument psihometric menit sa ofere informatii referitoare la psihopatologie. Inventarul MCMI-III este destinat adultilor (cel putin 18 ani) si necesita un nivel de întelegere a cuvântului scris corespunzator clasei a opta. Este dezvoltat si standardizat pe populatia clinica (de exemplu, pacienti din spitalele de psihiatrie si pacienti cu tulburari psihiatrice existente).

State-Trait Anxiety Inventory (Form Y)

stai

State-Trait Anxiety Inventory (Form Y) este versiunea revizuită și îmbunătățită a inventarului STAI, Forma X, care este considerat de mulți a fi unul dintre cele mai reușite, instrumente psihometrice pentru evaluarea anxietății.

Mini-Mental State Examination, Second Edition

mmse

Mini-Mental State Examination, Second Edition este un examen clinic standardizat de evaluare a deteriorării cognitive, fiind considerat unul dintre cele mai populare și de încredere instrumente de acest gen.

NEO-FFI 

neoffi

NEO-FFI este forma scurta a NEO PI-R, Inventarul de Personalitate NEO Revizuit (Revised NEO Personality Inventory, NEO PI-R), care este fara doar si poate cel mai celebru, cel mai utilizat si cel mai "in voga" chestionar de personalitate in psihologia moderna, evaluand constructele clasice ale modelului Big Five. NEO PI-R este atat de consacrat incat el este considerat a fi standardul pentru ceea ce se numeste "modelul canonic al Big Five", in intreaga lume.

Imagine indisponibilaNEO-FFI masoara aceleasi cinci dimensiuni majore, sau domenii, ale personalitatii (Nevrotism, Extraversie, Deschidere catre experiente, Agreabilitate si Constiinciozitate), fara insa a masura si fatetele acestor factori.

In acest fel, NEO-FFI este un instrument mult mai concis de masurare a personalitatii normale, utilizabil pentru adolescenti si adulti.

Daca simti ca ai nevoie de ajutor profesionist, contacteaza-ma!
Suna acum la 0724 870 300 pentru a obtine mai multe detalii.