Cat dureaza o sedinta de psihoterapie?

In general, o sedinta dureaza 50 de minute. Daca terapia include anumite tehnici care necesita o depasire a timpului acordat, acest aspect este discutat impreuna cu clientul.

  Sedintele de psihoterapie sunt confidentiale?

Absolut. Relatia terapeutica se stabileste avand la baza respectarea principiului confidentialitatii.

  Ce se intampla daca nu pot veni la o sedinta?

Nu este nici o tragedie. În cazul în care doriţi să anulaţi o şedinţă, este necesar să anunţaţi cu cel puţin o zi lucrătoare înainte de ziua programată. In cazul in care nu anuntati, sedinta se considera efectuata.

  Cum stiu daca terapia are succes?

Fiecare caz prezinta atat caracteristici generale, cat si particularitati care il diferentiaza in analiza simptomatologiei. In functie de diversitatea criteriilor analizate, de starea solicitantului si de obiectivele propuse, se stabilesc limitele contractului terapeutic in interiorul caruia se vor monitoriza anumiti parametri si indicatori. In functie de evolutia acestora si de rezultatele obtinute prin teste, se va putea confirma progresul realizat in cadrul terapiei.

  Care este investitia mea?

  In cadrul terapiei beneficiati inclusiv de chestionare si  teste licentiate, utilizate atat in Uniunea Europeana, cat si in SUA.

* Pretul unei sedinte este 200 lei - optiunea Pachet Simplu de 10 sedinte, minim o sedinta saptamanal.

* La achizitia unui Pachet Extra de 20 de sedinte beneficiezi de un EXTRA BONUS de 2 SEDINTE GRATUITE!

* Terapie de cuplu - 250 lei sedinta

* Consultatie - 250 lei sedinta

IMPORTANT!

Programarile anulate intr-un interval mai mic de 48 de ore fata de data programarii SE PLATESC.

Contul Cabinetului se gaseste la Contact.

 

Accesand serviciile cabinetului de psihologie, in cadrul terapiei beneficiati inclusiv de evaluari efectuate cu teste licentiate, utilizate atat in Uniunea Europeana, cat si in SUA.

 

Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2

 

mmpi2

Minnesota Multiphasic Personality Inventory-2 este cel mai cunoscut și utilizat instrument de diagnoză și evaluare a personalității și psihopatologiei adulților în mediul clinic sau în cercetare.

Prin intermediul celor 567 de itemi acesta furnizează o imagine fin detaliată asupra patternurilor majore legate de tulburările psihologice și de personalitate, al persoanelor cu vârsta peste 18 ani. 

MMPI-2 include peste 120 de scale specifice, incluzând aici și scale destinate surprinderii obiective a validității profilului.

Depresie subiectivă  
Încetinire psihomotorie  
Disfuncţionalitate fizică  
Obtuzitate mentală  
Gânduri negre  
Negarea anxietăţii sociale  
Nevoie de afecţiune  
Slăbiciune generală - Stare proastă  
Acuze somatice  
Inhibiţia agresivităţii  
Dispute familiale  
Conflicte cu autoritatea 
Imperturbabilitate socială  
Alienare socială  
Alienare de sine  
Idei de persecuţie  
Sensibilitate excesivă  
Naivitate  
Alienare socială  
Alienare emoţională 
Incapacitate de stăpânire a eu-lui, cognitiv  
Incapacitate de stăpânire a eu-lui, conativ  
Incapacitate de stăpânire a eu-lui, inhibiţie defensivă  
Experienţe senzoriale bizare  
Imoralitate  
Accelerare psihomotorie  
Imperturbabilitate  
Inflaţia eu-lui  

 

 Millon Clinical Multiaxial Inventory-III MCMI-III

testmcmiMillon Clinical Multiaxial Inventory-III (MCMI-III) este un instrument psihometric menit sa ofere informatii referitoare la psihopatologie.

Inventarul MCMI-III este destinat adultilor (cel putin 18 ani) si necesita un nivel de întelegere a cuvântului scris corespunzator clasei a opta.

Este dezvoltat si standardizat pe populatia clinica (de exemplu, pacienti din spitalele de psihiatrie si pacienti cu tulburari psihiatrice existente).

 

 

 

 

 

State-Trait Anxiety Inventory (Form Y)

stai 

Unul dintre cele mai reușite instrumente psihometrice pentru evaluarea anxietății pe modelul stare-trăsătură la adulți.

Itemii instrumentului STAI, Forma Y sunt grupati pe 2 scale, descrise in continuare:

1. Scala Anxietatii ca stare (S-Anxiety) evalueaza conditia temporara de starea anxioasa, caracterizata de trairi subiective de tensiune, neîncredere, nervozitate si îngrijorare si prin activarea sau excitarea sistemului nervos central.

2. Scala Anxietatii ca trasatura (T-Anxiety) care masoara anxietatea ca si trasatura generala, care denota diferente individuale relative stabile in predispozitia catre anxietate si se refera la tendinta generala de a resimti anxietatea in situatii amenintatoare din mediul inconjurator.

 

 

NEO-FFI

 

neoffiNEO-FFI este forma scurta a NEO PI-R, Inventarul de Personalitate NEO Revizuit (Revised NEO Personality Inventory, NEO PI-R), care este fara doar si poate cel mai celebru, cel mai utilizat si cel mai "in voga" chestionar de personalitate in psihologia moderna, evaluand constructele clasice ale modelului Big Five. NEO PI-R este atat de consacrat incat el este considerat a fi standardul pentru ceea ce se numeste "modelul canonic al Big Five", in intreaga lume.

Imagine indisponibilaNEO-FFI masoara aceleasi cinci dimensiuni majore, sau domenii, ale personalitatii (Nevrotism, Extraversie, Deschidere catre experiente, Agreabilitate si Constiinciozitate), fara insa a masura si fatetele acestor factori.

In acest fel, NEO-FFI este un instrument mult mai concis de masurare a personalitatii normale, utilizabil pentru adolescenti si adulti.

 

Mini-Mental State Examination, Second Edition

 

mmseMini-Mental State Examination, Second Edition este un examen clinic standardizat de evaluare a deteriorării cognitive, fiind considerat unul dintre cele mai populare și de încredere instrumente de acest gen.

 

 

 

 

 

 

 

Daca simti ca ai nevoie de ajutor profesionist, contacteaza-ma!
Suna acum la 0724 870 300 pentru a obtine mai multe detalii.