cabinet psihologie bucuresti, psiholog Alex Oros, psihoterapie cuplu asertivitatea

Cum poti sa-i spui "nu" sefului tau cand iti cere imposibilul? In ce fel te impui acasa, in fata partenerului sau a copiilor rebeli? Cum sa ceri atentia cuvenita din partea medicului sau vanzatorului care te ignora?

Daca doresti ca vocea ta sa fie ascultata, nu e cazul sa devii agresiv sau amenintator, sustin autorii acestei carti. Din contra, asertivitatea inseamna sa ara ti ca esti in stare sa-l asculti pe celalalt si sa-i in telegi punctul de vedere. Dar mai presupune si sa- ti cunosti punctele forte, sa fii mai realist si mai flexibil in gandire (pentru a negocia solutii "reciproc avantajoase"), precum si sa stii cum sa transmiti, prin limbajul corporal, fermitate si incredere de sine.

asertivitatea

Pornind de la scenarii concrete, de la serviciu sau din via ta familiala si sociala, autorii ofera acele instrumente prin care vei putea sa- ti iei viata in maini, pastrand totodata o relatie armonioasa cu cei din jur.

Conrad si Suzanne Potts, cofondatori ai companiei engleze de consultanta TeamSkills, sunt instructori de management si consilieri de dezvoltare personala cu peste 25 de ani de experien ta. (mai mult)

Daca simti ca ai nevoie de ajutor profesionist, contacteaza-ma!
Suna acum la 0724 870 300 pentru a obtine mai multe detalii.