Psihoterapie individuala, de familie si pentru copii 

Cabinetul Individual de Psihologie din Bucuresti 

Profita de oferta lunii Martie !

Achita un pachet de 10 sedinte si beneficiezi de doua sedinte gratuite!

Programeaza-te la cabinet  - tel.0724.870.300.

  

Psihologie holistica

 tip
Dimensiunea cuantică are o natură energetică și poți fi sigur că forța ta vitală este proiectată conform direcției conferite de reflexe, conform tiparelor sub imperiul cărora se află conștientul tău, chiar dacă toate acele tipare sunt sădite la ni velul inconștientului. Poate că nu te gândești niciodată la consecințele modului în care gândești și îți trăiești viața, dar conștientul tău va continua să-ți creeze realitatea indiferent de acest aspect. Acest fapt este cu adevărat eliberator: atunci când tiparele sănătoase sunt activate și tiparele nesănătoase sunt eliminate, poți accesa și mai multe forțe personale. Viața ta devine
mai fericită și mai liniștită și, în consecință, conștientul te va conduce spre rezultate mult mai bune.

Primul pas întreprins în vederea schimbării este să examinezi ce se află dincolo de obiceiurile spontane, deseori inconștiente, cauzate de reflexele dobândite. Multe dintre aceste cauze sunt nesănătoase și greu de înfruntat, dar, indiferent dacă vrei sau nu să le examinezi, trebuie să știi că ele constituie declanșatorii principali ai emoțiilor negative care mențin blocajele în care te afli.

Adevărul este că trăiești zi de zi conform reflexelor dobândite, iar ele sunt interfața codurilor interioareși a energiei dominante.

Aceste obiceiuri stăruitoare pun la cale, în tăcere, direcția pe care urmează să o aibă viața ta. Deși cel mai adesea izvorăsc din istoria ta personală, ele se manifestă în fiecare dintre experiențele tale prezente, având impact inclusiv asupra comportamentului, percepției de sine și sentimentului referitor la
coeficientul de putere pe care îl ai în lume.

Acesta este adevărul energetic comun tuturor. Reacțiile noastre spontane față de oamenii și situațiile întâmpinate în viață devin în cele din urmă obiceiuri adânc sădite, care determină reacții repetate și duc la un număr sporit de experiențe dificile. De exemplu, un vechi eșec în afaceri se poate transforma
într-o așteptare reluată la nesfârșit, ceea ce creează o stare predominant depresivă și poate duce chiar la năruirea speranțelor legate de muncă. Nefericirea îți umbrește viața și îți blochează totodată potențialul de succes în cariera dorită.

Însă poți face o incursiune cuantică pentru a sfărâma vechile tipare negative și a declanșa forțele care vor schimba calitatea vieții tale. Nu este vorba doar despre gândire pozitivă – deși aceasta ajută, cu siguranță. Este vorba, de fapt, de un proces energetic care te ajută să înfrunți reflexele dobândite.

În timp, vei putea deveni fericit pe măsură ce noile tale reflexe și noua ta vibrație binefăcătoare te vor îndruma spre îmbucurătorul rezultat pe care ți-l dorești. Totuși, aceasta nu este doar o exersare a dorinței de mai bine, ci și o intenție de eliberare din strânsoarea codurilor bazate pe minciuni și limitări, care au reușit să devină parte din structura ta personală. Eliberându-te de povara acestor biceiuri distorsionante, vei căpăta în sfârșit libertatea de a fi tu însuți. O astfel de libertate profundă, în acord cu adevărata ta
natură interioară, va modifica însuși codul conștientului tău, îți va schimba viața în virtutea unei uriașe energii aducătoare de fericire și bucurie.

Cum reacționezi?

Tiparele conștiente sau inconștiente care îți conturează realitatea emoțională și personală pot fi identificate cel mai bine atunci când reacționezi față de oameni și experiențe întâlnite în viața de zi cu zi. Prin urmare, trebuie să te întrebi: „De obicei reacționez într-o manieră calmă și răbdătoare? Sau obișnuiesc să am reacții bazate pe îngrijorare, frică, furie, nerăbdare, autoînvinovățire sau alte impulsuri negative?“ Notează răspunsurile în jurnalul tau.

Dacă în cazul tău predomină lista tiparelor negative, nu doar că menții un flux al nefericirii, dar vei continua să obții mereu aceleași rezultate negative. Însă nu trebuie să te dai bătut. Oricât de puternic ar fi un tipar negativ, îl poți decoda, poți învinge teama, poți opri dependențele și redirecționa fluxul emoțional și poți dezvolta un stil de viață deosebit de pașnic și productiv! 

Citeste acum si Puterea interioara ascunsa - codurile cuantice

psi1

Inca din timpuri imemoriale, oameni din toate colturile lumii au relatat experiente extraordinare, cum ar fi aparitiile, viziunile, telepatia, bantuirile, divinatia, vindecarea, experientele in afara corpului, la un pas de moarte si de rapire. In plus, fenomenele miraculoase si supranaturale sunt centrale majoritatii obiceiurilor si credintelor religioase. S-a presupus, in mod traditional, ca multe dintre experientele aparent paranormale implica o comunicare cu o lume spirituala nevazuta. Interpretarea moderna tinde sa presupuna ca trucurile mentale, cum ar fi halucinatiile, perceptia gresita, erorile de rationament, inselatoria si frauda, ofera desori o explicatie mai evidenta. Cu toate acestea, interesul pentru fenomene ca telepatie, clarviziune si conatctul cu mortii, cunoscute in mod colectiv drept experiente metapsihice sau paranormale, ramane mare in randurile publicului mirean. Aproximativ trei sferturi din publicul general cred in fenomenele metapsihice si, undeva intre jumatate si doua treimi, pretind ca ar fi avut o experienta metapsihica, cum ar fi telepatia sau comunicarea cu mortii.

Normal sau paranormal

Cartea aceasta, aparuta la Editura TREI, documenteaza incercarile oamenilor de stiinta de a investiga si de a intelege aceste experiente paranormale. Paranormal este termenul atribuit pentru experientele care sugereaza o interactiune, un transfer de informatie sau o comunicare intre o fiinta si mediul inconjurator sau o alta fiinta, care nu poate fi inca explicata prin mijloace normale.

Multi dintre cei care studiaza aceste fenomene sunt denumiti parapsihologi. La ora actuala, aceasta reprezinta o profesiune selecta, cu poate cincizeci de specialisti in intreaga lume. Multi sunt psihologi, dar, din moment ce acesta este un camp interdisciplinar, sunt implicati, de asemenea, fizicieni, ingineri, statisticieni, socio-antropologi si psihiatri. In plus, unii psihologi interesati de experienta anormala studiaza rolul jucat de anomaliile de atentie, imagerie, perceptie, reamintire, recunoastere, identitate, rationament, credinta si constiinta.

 Exista, de asemenea, o veche traditie de cercetare metapsihica populara. Cercetatorii metapsihici s-au concentrat mai mult, in mod traditional, atat asupra fenomenelor care se produc spontan, cum ar fi aparitiile, fenomenele de bantuiri sau de tip poltergeist, cat si asupra conditiei de medium.

Parapsihologia - rodul unui efort comun

 parapsihologiaParapsihologia este un domeniu in care punctele de vedere se afla deseori la poli opusi, unde adeptii iau de bun faptul ca fenomenele paranormale reprezinta o realitate, iar scepticii exclud posibilitatea din discutie. Unii oameni de stiinta adopta o a treia pozitie, aceea de a accepta realitatea experientelor psi si de a studia natura acestora fara sa ia o pozitie in ceea ce priveste originea lor.

Experientele care tin de parapsihologie sunt surprinzator de frecvente, dar opiniile despre cauzele acestor experiente excepţionale sunt in mare masura diferite. In volumul de fata, cercetatori renumiti, deopotriva din Marea Britanie si SUA, ofera o expunere lucida a cercetarilor despre astfel de experiente si a controverselor din acest domeniu.

Dupa o introducere in metodologia folosita in cercetare, Parapsihologia trateaza subiecte cum ar fi coincidenta, telepatia, precognitia, perceptia extrasenzoriala, psihokinezia, vindecarea, samanismul, reincarnarea si experientele existentei in afara corpului.

Fiecare capitol descrie fenomenul, evidentiaza principalele linii de cercetare si discuta meritele diferitelor explicatii posibile pentru astfel de experiente neobisnuite.

Sunt oferite si recomandari bibliografice pentru aprofundarea fiecarui subiect in parte, alaturi de un glosar detaliat de termeni. Printr-o expunere echilibrata si accesibila a cercetarii si conceptiilor actuale cu privire la experientele metapsihice, cartea se adreseaza atat studentilor si psihologilor, cat si tuturor celor interesati de acest domeniu.

Jane Henry este psiholog si profesor la Open University, unde conduce Experiential Research Group. A infiintat in British Psychological Society sectiunea de psihologie a constiintei si experientei. S-a dedicat studiilor din domeniul creativitatii si intuitiei, strategiilor de schimbare, dezvoltarii individuale si profesionale si a publicat numeroase articole si carti printre care Creativity, Climate and Development si Managing Innovation and Change.  

Citeste si Uimitoarele insusiri ale corpului uman

Magnetic Man 03 m

Miroslaw Magola este dotat cu o abilitate care, nefiind inca deslusita de catre oamenii de stiinta, trimite catre notiuni precum “paranormal”, “parapsihologie”: “magnetismul”! Cei care au avut prilejul sa studieze fenomenul, confirma ca Miroslaw, cu ajutorul capacitatilor lui psihokinetice, poate ridica si transporta diverse obiecte doar prin simpla atingere. Barbatul sustine ca poate face acest lucru prin “puterea mintii” si, de-a lungul timpului, a fost suspus mai multor investigatii stiintifice.

Joomla SEF URLs by Artio